Modalità suggerimenti è attiva Disattiva
Per spostarsi rapidamente tra i blocchi

Società: Parmalat
LEI 8156001126FB0F8CC185, SWIFT PRLTIT21XXX

Il default delle obbligazioni dell'emittente è stato registrato nel 2003
Nome dell'organizzazione
Parmalat SpA
Nome del paese
Italia
Paese di registrazione
Italia
Settore industriale
Produzione di alimenti e bevande
Debito obbligazionario
-

Utilizza il più completo database finanziario

800 000

obbligazioni

Oltre 400

fonti di prezzo

80 000

azioni

9 000

ETF

Monitora il tuo portafoglio nel modo più efficiente
bond screener
Watchlist
Excel ADD-IN

Ultimi dati di

Quotazioni

Richiesta inviata
Accesso negato
Le quotazioni ricevute dai fornitori di informazioni sono indicative

Profilo

Parmalat SpA, together with its subsidiaries, produces and distributes milk, dairy products, and fruit beverages. It operates through four divisions: Milk, Vegetables, Fresh, and Other. The Milk division offers pasteurized milk, UHT milk, flavored milk, condensed milk, milk powder, bulk milk, pasteurized cream, UHT cream, and béchamel. The Vegetables division provides fruit juices, soy drinks, tea (liquid), and concentrated fruit juices. The Fresh division offers yogurt, probiotics, desserts, cheese, butter, margarine, and ice cream ingredients, as well as cream-based white sauces. The Other division provides ice creams, ingredients, and other products. The company sells its products primarily under the Parmalat, Santàl, Zymil, Fibresse, PhisiCAL, Omega3, and Vaalia brand names. It operates Europe, North America, Central and South America, Africa, and Australia. The company was founded in 1961 and is headquartered in Collecchio, Italy. Parmalat SpA is a subsidiary of Sofil S.a.s.

Riconoscimenti

Documentazione

Azioni

Ultime emissioni

Debito obbligazionario in valuta

Codici

  • LEI
    8156001126FB0F8CC185
  • SWIFT
    PRLTIT21XXX
  • SIC
    2023 Dry, condensed, and evaporated products

Credito e ESG Rating

Indicatori Macroeconomici

La registrazione è richiesta per ottenere l'accesso.